אולפן הקלטות Class-A-Studio מוביל בקריות ובצפון כולו ונחשב לאחד האולפנים הטובים בישראל בניצוחו של דודי תמיר!
קריות, מקום יחסית שקט, אך יחד עם זאת את הפעילות האומנותית שצמחה בקריות במהלך 25 השנים האחרונות, ניתן לשמוע טוב בתעשיית המוזיקה בישראל. אני אתן לכם רשימה חלקית מהאומנים היוצרים שצמחו בקריות: להקת בנזין, יהודה פוליקר, ערן צור, להקת סטלה מאריס, פאבלו רוזנברג, שירי מיימון, שלמה ארצי (גדל בקרית ים), החברים של נטשה, ארקדי דוכין ועוד רבים וטובים. הקריות ובפרט "עמק האלכוהול" היו מרכז פעילות תוסס לאומנים יוצרים. דוגמה טובה לאומן, נגן, ומפיק מוזיקלי מהקריות הוא דודי תמיר. ההבדל העיקרי הוא בכך שדודי תמיר העדיף לא לעבור דרומה לתל-אביב, אלא להמשיך את "מפעל החיים" שלו בקריות. מהקריות (כבר 20 שנה) הוא מצליח להיות מבין המובילים בתחום ההפקה המוזיקלית בישראל!
אל אולפן הקלטות Class-A-Studio שנמצא בקריות (תחת "ניצוחו" של דודי תמיר) מגיעים מרחבי כל הארץ. בדרך כלל מקובל לנסוע מהקריות לתל-אביב, אך במקרה זה אני חייב לציין כי רוב האומנים המגיעים לאולפן Class-A הם אומנים מאזור המרכז. עובדה זו לא שגרתית והיא פועל יוצא של מקצועיות, התמדה, השקעה גדולה ביותר באולפן המאובזר בציוד שרואים באולפנים בודדים בארץ. דודי תמיר נותן מענה מוזיקלי רחב ומקצועי ביותר בתחום: ההלחנה, עיבוד, הפקה, אימון זמרים, סאונד ונגינה מופלאה על כלי נגינה רבים.
בביקור שלי באולפן ההקלטות Class-A קיבלתי "הצגה" מרשימה. הייתי נוכח בזמן עבודה על אלבום מוזיקלי ולראות את המיומנות, המהירות והמקצועיות שדודי תמיר מפגין באולפן, פשוט מעורר השראה וחשק להיכנס לעבוד על "החומרים" שלך!
דודי תמיר מלא רעיונות מוזיקליים שרק מחכים לפרוץ החוצה וברגע שזה קורה אתה לא יכול לעצור את שצף הצלילים והרעיונות שיוצאים מתוכו. כל כלי נגינה שהוא לוקח לידיו נשמע מהפנט והוא יודע בדיוק איך, מתי וכיצד לגרום לתפקיד המנוגן להישמע מתאים ליצירה שלך.
אני פשוט הייתי מוקסם מהסדר באולפן, מהציוד שנראה כמו "חללית" חדשה, מכמות האפשרויות לנגינה ועריכת מוזיקה ללא גבולות. אני חושב שדודי תמיר נותן במה לקריות (והצפון כולו) ומעביר מסר חשוב לצעירים ולכלל התושבים באזור, שאפשר להצליח בכל מקום! כמו שרשום בספר שקראתי "כל רחוב מרוצף זהב".
אני ממליץ לכם בחום לבקר באתר האולפן Studio-Class-A ולהתרשם ממה שתראו, תשמעו, תצפו ותקראו. הקריות בעבר ובמיוחד כיום נחשב למקום איכותי, שקט וביחד עם זאת מלא חיים ועשייה בכל תחום ותחום. שאלתי את דודי תמיר האם הוא לא מעדיף כעט (לאחר ההצלחה) לעבור בכל זאת לעיר הגדולה? הוא משיב בביטחון מלא וגאווה, אני מאושר שנפלה הזכות להיות "אור" לקריות מהצד המוזיקלי. כל פעם שאומן מגיע אליי מתל-אביב או ירושלים או כל עיר אחרת אני מתמלא אושר. זה לא דבר שיגרתי לראות אנשים נוסעים מהעיר הגדולה אלייך, אני חושב שזה כמו לזכות בתואר וזה מוכיח לי כל פעם מחדש למה מגיע לי לעשות מוזיקה ולהפיק זמרים!
לסיכום:
אם אתם מתל-אביב, ירושלים, קריית שמונה או מהקריות ואתם מעוניינים להפיק אלבום או סינגל מקצועי אני ממליץ בחום רב ובביטחון מלא ללכת לדודי תמיר Class-A-Studio אולפני הקלטות. כמו כן אתם מוזמנים לבקר באתר האולפן
http://www.class-a-studio.co.il
בהצלחה!